Nakon završenog tečaja napravila vlastitu web stranicu

Monika

7.12.2022.

Studentica psihologije s nimalo predznanja je samostalno napravila funkcionalnu web stranicu po završetku tečaja.

Kažu da nije moguće napraviti web stranicu nakon samo jednog završenog tečaja.

Dopustite da vas mi i Paulina razuvjerimo.

No tko je Paulina? 

Paulina Sekulić je studentica 2. godine psihologije na sveučilištu u Zadru. Preko zajedničkog poznanika, čula je za naše tečajeve i odlučila upisati tečaj 'Škola programiranja'. Nije znala što očekivati, no svidio joj se program i ono što nudimo. Paulina je djevojka koja nema predznanja iz programiranja, čak je i mislila da nije to za nju jer tko bi pomislio da društvene znanosti imaju veze s tehničkim. No, Paulina je uspjela povezati jedno i drugo. Na tečaju je naučila ono najvažnije, a to je koji joj alati trebaju da bi napravila web stranicu i kako da ju postavi na web. Zahvaljujući uputama iz skripte, kreirala je dizajn i hijerarhiju web stranice potpuno samostalno, bez našeg znanja.
Jedan dan nas je kontaktirala jer se susrela s poteškoćama koje nije znala riješit. Svatko tko nema predznanja iz programiranja bi naletio na njih. Iz tog razloga smo u cijenu tečaja uključili 365 dana mentorstva kako bismo pomogli polaznicima u daljnjem radu. Tako smo riješili i Paulinine poteškoće, a njoj je ostalo još 9 mjeseci da nas kontaktira za bilo kakav projekt na kojem će raditi.

 

 


Što je napravila?

Paulinina stranica je trenutno u razvoju. Stranica je dinamična, responzivna i prilagođena različitim dimenzijama sučelja. Također, njena stranica je potpuno funkcionalna jer je objedinila ono što voli i što je njen životni poziv, psihologija i liječenje psihe prirodom te ono što je naučila, programiranje i izrada web rješenja. Stranica Ekospih je nastala zbog projektnog zadatka, no Paulina svakako može reći da programiranje nije teško, nije komplicirano i da svatko može to naučiti, makar ne bio matematički nadaren.