POLITIKA PRIVATNOSTI



P-Prom d.o.o. pridaje osobitu pažnju zaštiti osobnih podataka i privatnosti svojih korisnika u skladu s važećim propisima i najboljom europskom praksom. Ovom politikom privatnosti P-Prom d.o.o. želi svojim korisnicima pružiti sve relevantne informacije o obradi i zaštiti njihovih osobnih podataka.

Molimo da pažljivo pročitate Politiku privatnosti kako biste razumjeli kako i zašto prikupljamo, koristimo i štitimo Vaše osobne podatke te koja su Vaša prava.

Društvo P-Prom d.o.o., Zagreb, Svska cesta 41, OIB: 64449791888 (dalje u tekstu: „P-Prom“ ili „društvo P-Prom“) je voditelj obrade Vaših osobnih podataka kada koristite našu internetsku stranicu www.uciona.net, prijavljujete se našoj internetskoj stranici ili kada na drugi način stupite u kontakt s društvom P-Prom d.o.o..

Osobni podatak je svaki podatak koji se odnosi na pojedinca čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi, primjerice email adresa, ime, prezime ili radna adresa, telefonski broj, putem kojeg se može utvrditi identitet osobe izravno ili neizravno.

 

Podaci koje obrađujemo

Od kandidata koji traže informacije za edukacije putem naše internetske stranice ili na drugi način stupe u kontakt u svrhu edukacija s P-Prom d.o.o., prikupljamo sljedeće podatke:

  • Osnovni osobni i kontakt podaci poput imena i prezimena, adrese, email adrese, telefonskog broja, datuma rođenja i spola;
  • Podaci o Vašim posjetima našoj internetskoj stranici poput podataka o lokaciji, prometu (više informacija u poglavlju Kolačići ).

Vaše osobne podatke P-Prom d.o.o. kao voditelj obrade ima pravo temeljem privole prikupljati u svoju bazu i koristiti u svrhu izravnog kontaktiranja o mogućnostima edukacija.

 

Kako prikupljamo podatke

Vaše podatke prikupljamo:

  • Izravno od Vas , kada se prijavite putem naših internetskih stranica u bazu polaznika, kontaktirate naše zaposlenike telefonski ili putem maila, prijavite se na oglas o edukaciji osobno u našim poslovnim prostorima ili na drugi način stupite u kontakt s društvom P-Prom ;
  • Automatskim korištenjem usluga Kadrova od strane korisnika, primjerice, korištenjem internetske stranice P-Prom Google Analytics prikuplja podatke o spajanju na internet, vremenu i trajanju komunikacije i slično (više u dijelu Kolačići);
  • Iz javno dostupnih izvora poput javno dostupnih imenika.

 

Svrha prikupljanja osobnih podataka

Podatke prikupljamo i obrađujemo u sljedeće svrhe:

  • Google Analytics statističkoj obradi na internetskoj stranici uciona.net;
  • pružanja odgovora na Vaše upite i prigovore;
  • slanje promotivnih materijala, obavijesti o dostupnim edukacijama i drugu komunikaciju o događanjima, promocijama, programima, natjecanjima i istraživanjima tržišta rada (kada je takva aktivnost u skladu s propisima ili temeljena na Vašoj privoli);
  • provođenje zakonskih obveza i zahtjeva na koje smo dužni odgovoriti, poštivanje ugovornih obveza i naših pravila poslovanja.

Svaka obrada osobnih podataka vršit će se na temelju odgovarajućeg pravnog temelja koji može uključivati neku ili više od sljedećih kategorija:


Legitimni interes

Prijava u našu bazu korisničkog profila

Vaše podatke obrađujemo kako bismo Vam pružili usluge edukacija. Ovo se odnosi i na slučajeve kada kandidati izravno stupe u kontakt s društvom, ispune prijavu u uredima društva ili komuniciraju telefonski s našim zaposlenicima, u svrhu prijave za edukacije. Pravna osnova za obradu Vaših podataka u ovom slučaju je naš legitimni interes.

Kandidati s kojima nije zasnovan ugovor o edukaciji

Ako ste se prijavili na oglas za određenu edukaciju, a takva prijava nije rezultirala edukacijom, obavijestit ćemo Vas o ulasku u našu bazu kandidata i mogućnosti da Vas kontaktiramo kod budućeih edukacija za koje smatramo da ste prikladan kandidat.


Privola ispitanika

Prijava na naš newsletter

Tijekom prijave u našu bazu edukacija korisničkog profila imate mogućnosti dati svoju privolu za slanje newslettera/promotivnih materijala te komunikaciju o događanjima i drugim programima. Pravna osnova za obradu Vaših podataka je u ovom slučaju Vaša privola.

Kolačići

Podaci koje prikupljamo putem „kolačića“ (eng. „Cookies“) ili njima sličnim tehnologijama (više o tome u sekciji Kolačići)

Ova internetska stranica može sadržavati poveznice na druge internetske stranice nad kojima društvo P-Prom nema kontrolu pa nije odgovorno za politike ili prakse zaštite osobnih podataka na drugim internetskim stranicama.


Sigurnost i zadržavanje podataka

Društvo P-Prom poduzima odgovarajuće mjere kako bi se osiguralo da su osobni podaci za namjeravanu svrhu točni, potpuni i aktualni.

P-Prom također poduzima odgovarajuće sigurnosne mjere za zaštitu Vaših osobnih podataka od gubitka, ometanja, zlouporabe, neovlaštenog pristupa, otkrivanja, izmjene ili uništavanja.

U skladu sa zahtjevima iz Opće uredbe o zaštiti podataka i Zakona o provedbi Opće uredbe, P-Prom provodi odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere, uključujući pseudonimizaciju i enkripciju, sposobnost osiguravanja trajne povjerljivosti, cjelovitosti, dostupnosti i otpornosti sustava i usluga obrade, sposobnost pravodobne ponovne uspostave dostupnosti osobnih podataka i pristupa njima u slučaju fizičkog ili tehničkog incidenta, proces za redovito testiranje, ocjenjivanje i procjenu učinkovitosti mjera za osiguravanje sigurnosti obrade.


Vremenski period čuvanja podataka

Vaši podaci čuvat će se samo toliko dugo koliko je razumno potrebno za pojedinu svrhu za koju smo osobne podatke prikupili. Društvo P-Prom d.o.o. redovito procjenjuje razdoblje pohrane osobnih podataka kojima raspolaže, te iste briše po prestanku svrhe u koju su predmetni podaci prikupljeni.

U slučaju kada je rok čuvanja podataka utvrđen zakonom, Vaše podatke čuvamo kroz zakonom propisani vremenski period.

Osobne podatke u prijavi kandidata u bazi koje P-Prom d.o.o. prikupi temeljem privole u svrhu edukacija čuvat će u svojoj bazi godinu dana. Po isteku roka od godinu od završetka edukacije ili posljednjeg značajnijeg kontakta s polaznikom edukacije, P-Prom d.o.o. uklonit će vaš profil iz svoje baze.

Osobne podatke koje smo prikupili na temelju legitimnog interesa čuvamo za vrijeme trajanja legitimnog interesa.


Dijeljenje Vaših osobnih podataka

P-Prom može dopustiti obradu Vaših podataka trećim stranama koje pružaju podršku u obradi, kao što su IT podrška i računovodstveni servisi za Vaše uplate ili porezne olakšice. Treće strane su vezane posebnim ugovornim odredbama koje jamče zaštitu i povjerljivost obrade Vaših podataka u skladu s važećim propisima.

Također, Vaši podaci mogu biti podijeljeni s primateljima tijela regulatorne vlasti (uključujući porezna tijela) i vladine agencije, u okviru njihovih propisanih djelokruga ovlasti.


Prijenos podataka u treće zemlje

Vaše podatke ne prenosimo na područja trećih zemalja.


Vaša prava

Bez obzira na osnovu prikupljanja podataka, u svakom trenutku možete tražiti

  • pristup, izmjenu ili dopunu podataka u svim bazama osobnih podataka;
  • brisanje („pravo na zaborav“) osobnih podataka, temeljem čega će P-Prom d.o.o. obrisati podatke iz svih svojih baza, osim onih koje je dužan imati i čuvati na temelju pozitivnih propisa, te ako ne postoje jači legitimni razlozi za obradu ili ako obrada nije nužna za postavljanje, ostvarivanje ili obranu pravnih zahtjeva;
  • ograničavanje obrade Vaših podataka ili ulaganje prigovora na obradu takvih podataka
  • pravo na prenosivost podataka koje podrazumijeva pravo da se podaci koje smo o Vama prikupili prenesu Vama ili trećim osobama;
  • ako su podaci dani na temelju privole, uvijek možete tu privolu povući bez negativnih posljedica;
  • pravo na podnošenje prigovora nadzornom tijelu (Agencija za zaštitu osobnih podatakaazop.hr) ako smatrate da je došlo do povrede Vaših prava prilikom obrade podataka od strane društva P-Prom d.o.o.

Ako imate dodatna pitanja u vezi ove Politike privatnosti ili nam se želite obratiti u vezi ostvarivanja svojih prava, slobodno nas kontaktirajte:

 


Voditelj obrade:

  • P-Prom d.o.o.
  • Zagreb, Savska cesta 41,
  • OIB: 64449791888,
  • p-prom@p-prom.hr,
  • 01 3632 309

 


Kolačići

Kolačići („cookies“) su male tekstualne datoteke koje internetska stranica ili pružatelj usluga šalje i pohranjuje u memoriju krajnjeg uređaja kojim pristupate našoj stranici kroz internetski preglednik. Prilikom Vašeg sljedećeg posjeta internetskoj stranici, web stranica ili aplikacija kroz Vaš internetski preglednik (primjerice, Internet Explorer, Mozilla Firefox ili Google Chrome) prepoznaje da ste već posjetili stranicu, pamti Vaše preferencije i omogućava bolje korisničko iskustvo.

Kolačići su vrlo korisni i učestalo korišten alat internetskih stranica jer omogućavaju brže i bolje korisničko iskustvo, te brojne stranice neće funkcionirati bez njihovog korištenja.

Ovako prikupljeni podaci ne omogućavaju osobnu identifikaciju korisnika. Kada pristupate našoj internetskoj stranici, kolačići identificiraju svojstva preglednika i krajnjeg uređaja, ali ne i Vas.


Koristimo sljedeće vrste kolačića:

Nužni kolačići

Ovi kolačići neophodni su za funkcioniranje web stranice i usluga koje pružamo putem naše stranice. Bez ovih kolačića ne možemo Vam pružiti uslugu. Nužni kolačići ne prikupljaju podatke koji bi se mogli koristiti za Vašu identifikaciju.

Funkcionalni kolačići

Funkcionalni kolačići omogućavaju Vam bolje korisničko iskustvo kroz poboljšanu funkcionalnost i personalizaciju. Postavljamo ih mi ili pružatelji usluga trećih strana čije su usluge dodane na našu internetsku stranicu. Ako ne omogućite ove kolačiće, neke od funkcija možda neće pravilno funkcionirati. Ne prikupljaju niti pohranjuju podatke koji bi nam omogućili Vašu identifikaciju.

Izvedbeni/marketinški kolačići

Ovi kolačići nam omogućavaju razumijevanje načina na koji korisnici koriste našu stranicu kako bismo održali našu ponudu i usluge relevantnima. Pomažu nam saznati popularnost stranica, kao i kako se posjetitelji kreću stranicom. Izvedbeni/marketinški kolačići ne pohranjuju izravno osobne postavke, ali temelje se na jedinstvenoj identifikaciji vašeg preglednika i krajnjeg uređaja. Ako ne omogućite ove kolačiće, oglašavanje će biti manje ciljano.



P-PROM d.o.o.


OIB: 64449791888
Trgovački sud Zagreb
Temeljni kapital 17.800 kn
uplaćen u cijelosti

Ivana Lovrić direktor


Savska cesta 41 / aneks
(+385) 01 3632 309
(+385) 99 473 2085
uciona@uciona.net
IBAN: HR5223600001101235390

Pratite nas