uciona.net O nama Tečajevi Blog Kontakt Prijavi se GDPR
mail 099 473 2085

POLITIKA PRIVATNOSTI



Kadrovi d.o.o. pridaje osobitu pažnju zaštiti osobnih podataka i privatnosti svojih korisnika u skladu s važećim propisima i najboljom europskom praksom. Ovom politikom privatnosti Kadrovi d.o.o. želi svojim korisnicima pružiti sve relevantne informacije o obradi i zaštiti njihovih osobnih podataka.

 

Molimo da pažljivo pročitate Politiku privatnosti kako biste razumjeli kako i zašto prikupljamo, koristimo i štitimo Vaše osobne podatke te koja su Vaša prava.

 

Društvo Kadrovi d.o.o., 2 Vrbik III, OIB: 96722427987, MB: 02642905 (dalje u tekstu: „Kadrovi“ ili „društvo Kadrovi“) je voditelj obrade Vaših osobnih podataka kada koristite našu internetsku stranicu www.uciona.net, prijavljujete se našoj internetskoj stranici ili kada na drugi način stupite u kontakt s društvom Kadrovi d.o.o..

 

Osobni podatak je svaki podatak koji se odnosi na pojedinca čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi, primjerice email adresa, ime, prezime ili radna adresa, telefonski broj, putem kojeg se može utvrditi identitet osobe izravno ili neizravno.

 

Podaci koje obrađujemo

Od kandidata koji traže informacije za edukacije putem naše internetske stranice ili na drugi način stupe u kontakt u svrhu edukacija s Kadrovi d.o.o., prikupljamo sljedeće podatke:

 

Vaše osobne podatke Kadrovi d.o.o. kao voditelj obrade ima pravo temeljem privole prikupljati u svoju bazu i koristiti u svrhu izravnog kontaktiranja o mogućnostima edukacija.

Kako prikupljamo podatke

Vaše podatke prikupljamo:

 

 

 

Svrha prikupljanja osobnih podataka

Podatke prikupljamo i obrađujemo u sljedeće svrhe:

Svaka obrada osobnih podataka vršit će se na temelju odgovarajućeg pravnog temelja koji može uključivati neku ili više od sljedećih kategorija:


Legitimni interes

Prijava u našu bazu korisničkog profila

Vaše podatke obrađujemo kako bismo Vam pružili usluge edukacija. Ovo se odnosi i na slučajeve kada kandidati izravno stupe u kontakt s društvom, ispune prijavu u uredima društva ili komuniciraju telefonski s našim zaposlenicima, u svrhu prijave za edukacije. Pravna osnova za obradu Vaših podataka u ovom slučaju je naš legitimni interes.

Kandidati s kojima nije zasnovan ugovor o edukaciji

Ako ste se prijavili na oglas za određenu edukaciju, a takva prijava nije rezultirala edukacijom, obavijestit ćemo Vas o ulasku u našu bazu kandidata i mogućnosti da Vas kontaktiramo kod budućeih edukacija za koje smatramo da ste prikladan kandidat.


Privola ispitanika

Prijava na naš newsletter

Tijekom prijave u našu bazu edukacija korisničkog profila imate mogućnosti dati svoju privolu za slanje newslettera/promotivnih materijala te komunikaciju o događanjima i drugim programima. Pravna osnova za obradu Vaših podataka je u ovom slučaju Vaša privola.

Kolačići

Podaci koje prikupljamo putem „kolačića“ (eng. „Cookies“) ili njima sličnim tehnologijama (više o tome u sekciji Kolačići)

Ova internetska stranica može sadržavati poveznice na druge internetske stranice nad kojima društvo Kadrovi nema kontrolu pa nije odgovorno za politike ili prakse zaštite osobnih podataka na drugim internetskim stranicama.


Sigurnost i zadržavanje podataka

Društvo Kadrovi poduzima odgovarajuće mjere kako bi se osiguralo da su osobni podaci za namjeravanu svrhu točni, potpuni i aktualni.

Kadrovi također poduzima odgovarajuće sigurnosne mjere za zaštitu Vaših osobnih podataka od gubitka, ometanja, zlouporabe, neovlaštenog pristupa, otkrivanja, izmjene ili uništavanja.

U skladu sa zahtjevima iz Opće uredbe o zaštiti podataka i Zakona o provedbi Opće uredbe, Kadrovi provodi odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere, uključujući pseudonimizaciju i enkripciju, sposobnost osiguravanja trajne povjerljivosti, cjelovitosti, dostupnosti i otpornosti sustava i usluga obrade, sposobnost pravodobne ponovne uspostave dostupnosti osobnih podataka i pristupa njima u slučaju fizičkog ili tehničkog incidenta, proces za redovito testiranje, ocjenjivanje i procjenu učinkovitosti mjera za osiguravanje sigurnosti obrade.


Vremenski period čuvanja podataka

Vaši podaci čuvat će se samo toliko dugo koliko je razumno potrebno za pojedinu svrhu za koju smo osobne podatke prikupili. Društvo Kadrovi d.o.o. redovito procjenjuje razdoblje pohrane osobnih podataka kojima raspolaže, te iste briše po prestanku svrhe u koju su predmetni podaci prikupljeni.

U slučaju kada je rok čuvanja podataka utvrđen zakonom, Vaše podatke čuvamo kroz zakonom propisani vremenski period.

Osobne podatke u prijavi kandidata u bazi koje Kadrovi d.o.o. prikupi temeljem privole u svrhu edukacija čuvat će u svojoj bazi godinu dana. Po isteku roka od godinu od završetka edukacije ili posljednjeg značajnijeg kontakta s polaznikom edukacije, Kadrovi d.o.o. uklonit će vaš profil iz svoje baze.

Osobne podatke koje smo prikupili na temelju legitimnog interesa čuvamo za vrijeme trajanja legitimnog interesa.


Dijeljenje Vaših osobnih podataka

Kadrovi može dopustiti obradu Vaših podataka trećim stranama koje pružaju podršku u obradi, kao što su IT podrška i računovodstveni servisi za Vaše uplate ili porezne olakšice. Treće strane su vezane posebnim ugovornim odredbama koje jamče zaštitu i povjerljivost obrade Vaših podataka u skladu s važećim propisima.

Također, Vaši podaci mogu biti podijeljeni s primateljima tijela regulatorne vlasti (uključujući porezna tijela) i vladine agencije, u okviru njihovih propisanih djelokruga ovlasti.


Prijenos podataka u treće zemlje

Vaše podatke ne prenosimo na područja trećih zemalja.


Vaša prava

Bez obzira na osnovu prikupljanja podataka, u svakom trenutku možete tražiti

Ako imate dodatna pitanja u vezi ove Politike privatnosti ili nam se želite obratiti u vezi ostvarivanja svojih prava, slobodno nas kontaktirajte:

 


Voditelj obrade:

 


Kolačići


Kolačići („cookies“) su male tekstualne datoteke koje internetska stranica ili pružatelj usluga šalje i pohranjuje u memoriju krajnjeg uređaja kojim pristupate našoj stranici kroz internetski preglednik. Prilikom Vašeg sljedećeg posjeta internetskoj stranici, web stranica ili aplikacija kroz Vaš internetski preglednik (primjerice, Internet Explorer, Mozilla Firefox ili Google Chrome) prepoznaje da ste već posjetili stranicu, pamti Vaše preferencije i omogućava bolje korisničko iskustvo.

Kolačići su vrlo korisni i učestalo korišten alat internetskih stranica jer omogućavaju brže i bolje korisničko iskustvo, te brojne stranice neće funkcionirati bez njihovog korištenja.

Ovako prikupljeni podaci ne omogućavaju osobnu identifikaciju korisnika. Kada pristupate našoj internetskoj stranici, kolačići identificiraju svojstva preglednika i krajnjeg uređaja, ali ne i Vas.


P-PROM d.o.o.

OIB: 64449791888

Trgovački sud Zagreb

Temeljni kapital 20.000 kn

uplaćen u cijelosti

IBAN HR2123600001102142801

Petar Lovrić direktor

Zagreb 10 000

Savska cesta 41 / aneks

mail: uciona@uciona.net

tel: (+385) 01 36 32 309

mob: (+385) 99 473 2085

Pratite nas