O nama

Mi smo programerska i edukativna tvrtka locirana u samom centru Zagreba. Edukacije držimo od 2019. kada smo, osiguravši sredstva iz EU fondova opremili našu učionu najmodernijom informatičkom opremom.
Naša vizija je stvoriti snažno, edukativno i afirmativno okruženje, otvorenih vrata prema svima koji zajedno s nama žele graditi korak po korak novu generaciju poduzetnika.
Osim predavanja u našoj učioni, organiziramo edukacije u Vašim prostorima kao i webinare na Vašim mrežnim stranicama.
Poznavanje osnova programiranja nije više pitanje tehnološkog sektora jer je digitalizacija ušla u sve segmente poslovanja.
Razvijajte s nama znanje o programiranju jer je to najisplativiji način za mala poduzeća da zadovolje rastuću potražnju za digitalnim vještinama.

Gdje se nalazimo

Savska cesta 41

Aneks Zagrepčanka 2. kat

Prikaži lokaciju na
Google kartama

Opremljenost

Da biste upisali naše tečajeve, jedino što trebate ponijeti ste vi sami jer sve drugo dobite na korištenje u samoj učioni!

Naša učiona opremljena je s 22 laptopa, interaktivnom pločom, projektorom, vlastitim serverom, grickalicama i pićem, dobrom voljom i puno strpljenja. Samo dođite i uvjerite se koliko je jednostavno postati programer.

Predavači

Petar Lovrić

Samouki programer i poduzetnik s preko 30 godina iskustva.

Petar je postao programer 2001. kada se samostalno upoznao s programerskim jezicima pomoću kojih je kreirao neke od prvih poduzetničkih alate koje je iskoristio za poboljšanje poslovanja. Ukupno je napravio preko 100 programa i aplikacija koje su danas naširoko korištene. Povezao je strast prema programiranju s poduzetništvom i uvidio potrebu za informatizacijom poslovnih sustava.

Monika Mikec

Inženjer informacijske tehnologije i grafički dizajner.

Monika je programerka od 2017. godine kada je spoznala svoju strast za programiranjem. S odličnim uspjehom je završila studij te dodatno upisala studij Multimedije gdje je unaprijedila svoje dizajnerske vještine.

Danas aktivno sudjeluje u procesu proizvodnje poduzetničkih alata kreirajući oku primamljiva vizualna softverska rješenja jednostavna za korištenje i funkcionalna svima.