Škola programiranja

Web programer (Full stack)

Jedinstveni tečaj programiranja na webu koji objedinjuje frontend i backend programiranje u full-stack. Svladat ćete neophodne tehnologije za web programiranje, naučiti raditi kompleksne web aplikacije i web stranice od 0, naučit ćete strukturu i logiku programskih jezika te kako kreirati baze podataka za bilo koju aplikaciju.

265,00 €

Detalji
Postani programer

Web programer (Full stack)

Tečaj za potpune početnike, za one koji žele promijeniti karijeru, promijeniti način razmišljanja ili otkloniti strah od programiranja. Upišite tečaj Postani programer i naučite postupke izrade kompleksnih web aplikacija, poput web shopova, blogova, društvenih mreža, poslovnih alata ili izradite sami jednostavnu interaktivnu web stranicu za vlastite potrebe.

1.260,00 €

Detalji
Web dizajn

Frontend

Tečaj web dizajna namijenjen je svima koji žele naučiti raditi web stranice. U ovom tečaju svaki polaznik će naučiti kako: prikazati web stranicu na Googleu ili nekom drugom pregledniku prikazati fotografije, tekst, proizvode, videe i ostale sadržaje na svojim web stranicama povezati web stranicu s profilima na društvenim mrežama te Google kartama prilagoditi web stranicu za stolna računala, prijenosna računala, tablet ili mobilne uređaje Svaki polaznik će dobiti širok spektar informacija o dizajnu web stranica, kako funkcioniraju preglednici, internet, www, blogovi, portali, forumi, društvene mreže poput facebooka, instagrama, twittera i drugih. Ovaj tečaj je ujedno i uvod u svijet programiranja na webu i kreiranja dinamičnih i kompleksnih web aplikacija kao što su e-građani, wikipedija, mobilno bankarstvo, ERP sustavi i slični alati. Ukoliko se polaznik zainteresira za produbljivanje znanja, uvijek može upisati tečaj Postani programer čija cijena se tada umanjuje za cijenu tečaja Web dizajna.

280,00 €

Detalji
Poslovno programiranje

Web programer (Full stack)

Ovo je jedinstveni tečaj programiranja koji u svojem modulu obuhvaća frontend programiranje, backend programiranje, projektiranje aplikacije i plasman aplikacije na tržište. Tečaj je namijenjen svakom ekonomistu, menadžeru, voditeljima prodaje, pravnicima, arhitektima, tehničkoj struci, psiholozima, ljudskim resursima, prosvjetnim djelatnicima i svima onima koji žele naučiti samostalno isprogramirati neke od najpoznatijih poslovnih aplikacija, poput CRM aplikacije, Project Managementa, Document Managementa, Asset Managementa, Facility Managementa, mjerenje organizacijske klime, kadrovske aplikacije, web shopove, web portale, webinare i još mnoge druge srodne aplikacije. Tečaj mogu upisati ljudi s nimalo predznanja o programiranju, jedino je potrebno poznavanje tastature.

665,00 €

Detalji
Postani programer - online

Web programer (Full stack)

Online tečaj programiranja koji u svojem silabusu obuhvaća znanje 5 programskih jezika i kako ih spojiti jedne s drugim kako biste dobili gotove web aplikacije i programe vidljive na Googlu.

660,00 €

Detalji
Web dizajn - online

Frontend

Tečaj web dizajna namijenjen je svima koji žele naučiti raditi web stranice. U ovom tečaju svaki polaznik će naučiti kako: prikazati web stranicu na Googleu ili nekom drugom pregledniku, prikazati fotografije, tekst, proizvode, videe i ostale sadržaje na svojim web stranicama, povezati web stranicu s profilima na društvenim mrežama te Google kartama, prilagoditi web stranicu za stolna računala, prijenosna računala, tablet ili mobilne uređaje. Svaki polaznik će dobiti širok spektar informacija o dizajnu web stranica, kako funkcioniraju preglednici, internet, www, blogovi, portali, forumi, društvene mreže poput facebooka, instagrama, twittera i drugih. Ovaj tečaj je ujedno i uvod u svijet programiranja na webu i kreiranja dinamičnih i kompleksnih web aplikacija kao što su e-građani, wikipedija, mobilno bankarstvo, ERP sustavi i slični alati. Ukoliko se polaznik zainteresira za produbljivanje znanja, uvijek može upisati tečaj Postani programer čija cijena se tada umanjuje za cijenu tečaja Web dizajna.

140,00 €

Detalji