Postani programer - online

660,00 €

Mogućnost plaćanja do 36 rata PDV uključen u cijenu
Prijavi se
Online tečaj programiranja koji u svojem silabusu obuhvaća znanje 5 programskih jezika i kako ih spojiti jedne s drugim kako biste dobili gotove web aplikacije i programe vidljive na Googlu.

Silabus

Mjesečni tečaj za potpune početnike, za one koji žele promijeniti karijeru, promijeniti način razmišljanja ili otkloniti strah od programiranja.

Upišite tečaj Postani programer i naučite postupke izrade kompleksnih web aplikacija, poput web shopova, blogova, društvenih mreža, poslovnih alata ili izradite sami jednostavnu interaktivnu web stranicu za vlastite potrebe.

Naučite raditi web aplikacije i stranice, samostalno od početka do kraja koristeći potpuno besplatne alate.
Naučite programske jezike HTML, CSS, PHP, MYSQL i JavaScript na konkretnim primjerima te kako ih dalje koristiti.
Upoznajte se sa sigurnošću na internetu, kako vas netko može hakirati i koje podatke o vama drugi spremaju, a da niste ni svjesni.
Naučite razmišljati na logički način te saznajte kako riješiti probleme ne samo u svijetu programiranja već i drugdje.

Prenosimo svo znanje kako jednostavno izgraditi kompleksnu web aplikaciju i pozicionirat ju na web.
365 dana smo tu za daljnje mentoriranje i savjetovanje.
Dobit ćete aplikaciju vrijednu minimalno 50 000 kuna i sva prava na korištenje izvornog koda.
Dajemo sve skripte, pisane projektne zadatke, dokumentaciju, video materijale i video tutorijale.
Imate ideju za projekt, a ne znate odakle početi? Dođite kod nas i mi ćemo vas uputiti u sve korake izrade aplikacije i vođenja projekta.

Svjesni smo kako ne može svaki polaznik sudjelovati kontaktno u učioni te smo stoga osmislili online nastavu korištenjem Google Meet platforme.

Kako Google Meet funkcionira?

Jednostavno svakom polazniku pošaljemo pristupni link pola sata prije svakog predavanja putem kojeg se svaki polaznik može spojiti. Preporučamo korištenje kamere i mikrofona kako bismo mogli vidjeti ekspresije naših polaznika i pripomoći ukoliko vidimo nedoumice ili zbunjenost. 

Da bismo što bolje prenijeli znanje, putem ove platforme dijelimo naš ekran kako bi svaki polaznik mogao vidjeti što i kako mi radimo te kopirati isto. 

Zašto je važno da svaki polaznik radi paralelno s nama?

Programer ćete postati samo ako ćete napisati puno linija koda. Stoga "tjeramo" naše korisnike da pišu sve isto što i mi, a pritom im objašnjavamo svaku naredbu i redak.

Budući da programiranje ima puno specijalnih znakova poput < > [ ] ; : " ' & nerijetko se dogode greške, odnosno tipfeleri u pisanju, što je potpuno normalno i iskusnim programerima s preko 30 godina iskustva i programerima koji upravo pišu svoju prvu naredbu. Da bismo što lakše otklonili te sitne greške, uveli smo mogućnost povezivanja sa svačijim računalom korištenjem Anydesk-a, Teamviewer-a i sličnih softvera. Na taj način vi nama dajete da pišemo kodove na vašem računalu i otklanjamo te sitne pogreške.

Naš moto je da znanje prenosimo brzinom najsporijeg konvoja. To znači da ćemo ići tempom najsporije osobe u grupi. Stoga je ipak potrebno imati neke predispozicije za upis ovog tečaja, a to su:

  1. znati upaliti računalo, instalirati aplikaciju s interneta, preuzeti fotografiju, korstiti tražilicu na internetu
  2. znati kreirati mapu na računalu, kopirati, lijepiti, preimenovati i spremati dokumente
  3. znati koristiti tipkovnicu s obje ruke i kako napisati znakove poput < > ( ) [ ]  { } ; : , . / & $ " # '

Predznanje iz programiranja nije potrebno, niti morate biti dobar matematičar, informatičar ili fizičar!

 

Potpuno je u redu da ste društveni tip i da ne volite provoditi 8 sati dnevno pred računalom jer ni programeri sami to ne vole. 

Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Postani programer - online Postani programer - online

Popularni tečajevi

Škola programiranja

Što ćete dobiti po završetku tečaja?   Naučit ćete HTML, CSS, Javascript, PHP, MySQL Steći ćete samostalnost u programiranju Dobit ćete gotovu aplikaciju, web stranicu i sve kodove Razumjet ćete procese izrade web stranica Lakše ćete pronaći informacije na drugim web stranicama   Zašto upisati baš našu edukaciju? Nudimo 365 dana mentoriranja po završetku tečaja. To znači da ćete nas moći kontaktirati bilo kada, doći kod nas u ured, nazvati nas, zatražiti video poziv i mi ćemo otkloniti bug ili vas jednostavno voditi tijekom cijelog procesa izrade kako biste na kraju imali gotovu aplikaciju. Konstantno proširujemo gradivo i učitavamo ga na našem webinaru kako biste mogli neograničeno puta gledati sadržaj i gradivo. Dajemo sve materijale i snimke predavanja neograničeno na korištenje. Radimo u malim skupinama, do 8 polaznika, kako bismo se svakome mogli maksimalno posvetiti. Dostupnost dvoje predavača odjednom s različitim pozadinama i znanjem kako bismo imali odgovor na svako vaše pitanje i nedoumicu.   Način održavanja i cijene Tečaj je moguće pohađati uživo i online. Adresa održavanja uživo je Savska cesta 41, aneks Zagrepčanka, Zagreb. Za online nastavu koristimo Google Meet i aplikacije kao što su AnyDesk, TeamViewer, UltraViewer i druge kako bismo mogli što brže i efikasnije prepraviti kod i otkloniti bugg ukoliko do njega dođe. Cijena za online edukaciju iznosi 660,00 EUR Cijena za uživo edukaciju iznosi 1.260,00 EUR   Termini održavanja Edukacije se odvijaju utorkom i četvrtkom. Prva dva tjedna smo u terminu od 17:00 do 21:00, a kasnije od 17:00  do 19:30. Sveukupno 60 školskih sati s predavanjima uživo i webinarima. Početak edukacije: 10. siječanj 2022.

265,00 €

Poslovno programiranje

665,00 €

Postani programer - online

660,00 €

Web dizajn - online

140,00 €