Web dizajn

400,00 €

Mogućnost plaćanja do 36 rata PDV uključen u cijenu
Prijavi se
Tečaj web dizajna namijenjen je svima koji žele naučiti raditi web stranice. U ovom tečaju svaki polaznik će naučiti kako: prikazati web stranicu na Googleu ili nekom drugom pregledniku prikazati fotografije, tekst, proizvode, videe i ostale sadržaje na svojim web stranicama povezati web stranicu s profilima na društvenim mrežama te Google kartama prilagoditi web stranicu za stolna računala, prijenosna računala, tablet ili mobilne uređaje Svaki polaznik će dobiti širok spektar informacija o dizajnu web stranica, kako funkcioniraju preglednici, internet, www, blogovi, portali, forumi, društvene mreže poput facebooka, instagrama, twittera i drugih. Ovaj tečaj je ujedno i uvod u svijet programiranja na webu i kreiranja dinamičnih i kompleksnih web aplikacija kao što su e-građani, wikipedija, mobilno bankarstvo, ERP sustavi i slični alati. Ukoliko se polaznik zainteresira za produbljivanje znanja, uvijek može upisati tečaj Postani programer čija cijena se tada umanjuje za cijenu tečaja Web dizajna.

Silabus

Kako se strukturira web stranica, dodaje sadržaj, naslovi, linkovi, tablice, slike, stilizira tekst, mijenja font, kreira layout, što je i kako napraviti responzivan dizajn? Sve to možeš naučiti u samo 4 dana na tečaju web dizajna u našoj Učioni.

Naučite dizajnirati sami svoje web stranice, kako implementirati boje, slike, ikone, fontove, video zapise, animacije te još mnogo toga.
Naučite HTML i CSS koji su osnova apsolutno svake web stranice, pravila dizajna, uređivanje slika.
Znat ćete kako pretvoriti dizajn u proizvod, kako iščitavati web stranice i implementirati pravila dizajna.
Razumjet ćete sve funkcionalnosti na web stranicama i znati koje informacije gdje pronaći budući da sve stranice imaju istu strukturu.

Sveukupno 20 sati unutar 2 tjedna, ujutro ili popodne.

 • Frontend programiranje
 • Povijest i razvoj programskih jezika HTML, CSS i JavaScript
 • Najpopularniji preglednici, prikaz sadržaja, responzivnost sadržaja ovisno o dimenziji zaslona.
 • Besplatni alati za dizajniranje sučelja (Figma), uređivanje fotografija, kombinacije boja, tipografije
 • HTML programski jezik - izrada kostura web stranice, sintaksa pisanja koda
 • Unos naslova, poveznica, teksta, listi, tablica, formi, slika, pozadinskih slika
 • Unos slika, videa, animacija, kreiranje mreže web stranice
 • Stiliziranje korisničkog sučelje putem programskog jezika CSS
 • Visina i širina elemenata, obrubi, odmak od ruba, vidljivost elemenata, poravnanje, sjena
 • Tipovi podataka u formi, validacija forme pomoću JavaScript programskog jezika
 • Postavljanje stranice na domenu, prijenos datoteka na online server, optimizacija stranice
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Web dizajn

Popularni tečajevi

Škola programiranja

Što ćete dobiti po završetku tečaja?   Naučit ćete HTML, CSS, Javascript, PHP, MySQL Steći ćete samostalnost u programiranju Dobit ćete gotovu aplikaciju, web stranicu i sve kodove Razumjet ćete procese izrade web stranica Lakše ćete pronaći informacije na drugim web stranicama   Zašto upisati baš našu edukaciju? Nudimo 365 dana mentoriranja po završetku tečaja. To znači da ćete nas moći kontaktirati bilo kada, doći kod nas u ured, nazvati nas, zatražiti video poziv i mi ćemo otkloniti bug ili vas jednostavno voditi tijekom cijelog procesa izrade kako biste na kraju imali gotovu aplikaciju. Konstantno proširujemo gradivo i učitavamo ga na našem webinaru kako biste mogli neograničeno puta gledati sadržaj i gradivo. Dajemo sve materijale i snimke predavanja neograničeno na korištenje. Radimo u malim skupinama, do 8 polaznika, kako bismo se svakome mogli maksimalno posvetiti. Dostupnost dvoje predavača odjednom s različitim pozadinama i znanjem kako bismo imali odgovor na svako vaše pitanje i nedoumicu.   Način održavanja i cijene Tečaj je moguće pohađati uživo i online. Adresa održavanja uživo je Savska cesta 41, aneks Zagrepčanka, Zagreb. Za online nastavu koristimo Google Meet i aplikacije kao što su AnyDesk, TeamViewer, UltraViewer i druge kako bismo mogli što brže i efikasnije prepraviti kod i otkloniti bugg ukoliko do njega dođe.   Termini održavanja Edukacije se odvijaju utorkom i četvrtkom. Prva dva tjedna smo u terminu od 17:00 do 21:00, a kasnije od 17:00  do 19:30. Sveukupno 60 školskih sati s predavanjima uživo i webinarima.  

1.250,00 €

Poslovno programiranje

1.250,00 €

Postani programer - online

1.000,00 €

Web dizajn - online

300,00 €