Web dizajn - online

300,00 €

Mogućnost plaćanja do 36 rata PDV uključen u cijenu
Prijavi se
Tečaj web dizajna namijenjen je svima koji žele naučiti raditi web stranice. U ovom tečaju svaki polaznik će naučiti kako: prikazati web stranicu na Googleu ili nekom drugom pregledniku, prikazati fotografije, tekst, proizvode, videe i ostale sadržaje na svojim web stranicama, povezati web stranicu s profilima na društvenim mrežama te Google kartama, prilagoditi web stranicu za stolna računala, prijenosna računala, tablet ili mobilne uređaje. Svaki polaznik će dobiti širok spektar informacija o dizajnu web stranica, kako funkcioniraju preglednici, internet, www, blogovi, portali, forumi, društvene mreže poput facebooka, instagrama, twittera i drugih. Ovaj tečaj je ujedno i uvod u svijet programiranja na webu i kreiranja dinamičnih i kompleksnih web aplikacija kao što su e-građani, wikipedija, mobilno bankarstvo, ERP sustavi i slični alati. Ukoliko se polaznik zainteresira za produbljivanje znanja, uvijek može upisati tečaj Postani programer čija cijena se tada umanjuje za cijenu tečaja Web dizajna.

Silabus

Tečaj Web dizajna namijenjen je svima koji žele naučiti raditi jednostavne web stranice. 

 

U ovom tečaju svaki polaznik će naučiti kako:

  1. prikazati web stranicu na Googleu ili nekom drugom pregledniku
  2. prikazati fotografije, tekst, proizvode, videe i ostale sadržaje na svojim web stranicama
  3. povezati web stranicu s profilima na društvenim mrežama te Google kartama
  4. prilagoditi web stranicu za stolna računala, prijenosna računala, tablet ili mobilne uređaje

Svaki polaznik će dobiti širok spektar informacija o dizajnu web stranica, kako funkcioniraju preglednici, internet, www, blogovi, portali, forumi, društvene mreže poput facebooka, instagrama, twittera i drugih. 

Ovaj tečaj je ujedno i uvod u svijet programiranja na webu i kreiranja dinamičnih i kompleksnih web aplikacija kao što su e-građani, wikipedija, mobilno bankarstvo, ERP sustavi i slični alati. Ukoliko se polaznik zainteresira za produbljivanje znanja, uvijek može upisati tečaj Postani programer čija cijena se tada umanjuje za cijenu tečaja Web dizajna. 

 

Svjesni smo kako ne može svaki polaznik sudjelovati kontaktno u učioni te smo stoga osmislili online nastavu korištenjem Google Meet platforme.

Kako Google Meet funkcionira?

Jednostavno svakom polazniku pošaljemo pristupni link pola sata prije svakog predavanja putem kojeg se svaki polaznik može spojiti. Preporučamo korištenje kamere i mikrofona kako bismo mogli vidjeti ekspresije naših polaznika i pripomoći ukoliko vidimo nedoumice ili zbunjenost. 

Da bismo što bolje prenijeli znanje, putem ove platforme dijelimo naš ekran kako bi svaki polaznik mogao vidjeti što i kako mi radimo te kopirati isto. 

Zašto je važno da svaki polaznik radi paralelno s nama?

Programer ćete postati samo ako ćete napisati puno linija koda. Stoga "tjeramo" naše korisnike da pišu sve isto što i mi, a pritom im objašnjavamo svaku naredbu i redak.

Budući da programiranje ima puno specijalnih znakova poput < > [ ] ; : " ' & nerijetko se dogode greške, odnosno tipfeleri u pisanju, što je potpuno normalno i iskusnim programerima s preko 30 godina iskustva i programerima koji upravo pišu svoju prvu naredbu. Da bismo što lakše otklonili te sitne greške, uveli smo mogućnost povezivanja sa svačijim računalom korištenjem Anydesk-a, Teamviewer-a i sličnih softvera. Na taj način vi nama dajete da pišemo kodove na vašem računalu i otklanjamo te sitne pogreške.

 

Programer se ne postaje nakon dva, tri ili više tečaja koje ćete pohađati. Programer ćete postati samo kada budete sami pisali vlastite web stranice i aplikacije. Često nam naši korisnici kažu da im odlično ide kada rade paralelno s nama, ali sami nikada ne bi uspjeli to isto ponovno napisati. Stoga pružamo 365 dana besplatnog mentoriranja svakom polazniku po završetku tečaja. Nakon završenog tečaja dajemo svakom polazniku da razmisli što želi kreirati, kakvu web stranicu ili aplikaciju te da ju unutar godinu dana radi uz naše vodstvo. Možete nas kontaktirati telefonski, online putem ili kontaktno u vezi bilo kojeg problema, kako nešto napraviti, kako započeti web stranicu, kako postaviti bilo koju funkcionalnost na webu i naša dužnost je pomoći vam otkloniti svaku nedoumicu, dati informacije o konkretnom problemu i usmjeriti vas na rješenje. 

Samo uz konstantni rad i rješavanjem specifičnog problema postajete programeri. 

Naš moto je da znanje prenosimo brzinom najsporijeg konvoja. To znači da ćemo ići tempom najsporije osobe u grupi. Stoga je ipak potrebno imati neke predispozicije za upis ovog tečaja, a to su:

  1. znati upaliti računalo, instalirati aplikaciju s interneta, preuzeti fotografiju, koristiti tražilicu na internetu
  2. znati kreirati mapu na računalu, kopirati, lijepiti, preimenovati i spremati dokumente
  3. znati koristiti tipkovnicu s obje ruke i kako napisati znakove poput < > ( ) [ ]  { } ; : , . / & $ " # '

Predznanje iz programiranja nije potrebno niti morate biti dobar matematičar, informatičar ili fizičar!

 

Potpuno je u redu da ste društveni tip i da ne volite provoditi 8 sati dnevno pred računalom jer ni programeri sami to ne vole. 

 

Tečaj Web dizajna traje 20 školskih sati što je dovoljno za upoznati vas s postupkom kreiranja Web stranica i pružanjem svih relevantnih informacija o web dizajnu i web programiranju. Po završetku tečaja dobit ćete široku sliku svega što ste naučili i imat ćete puno ideja što želite raditi. Tada vi nastupate i uz naše mentorstvo kreirate svoja programska rješenja.

20 školskih sati je raspodiljeljeno na 2 tjedna, 2 x tjedno po 5 školskih sati u popodnevnim satima. Više o samim terminima potražite na kalendaru na dnu stranice. 

Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Web dizajn - online Web dizajn - online Web dizajn - online

Popularni tečajevi

Škola programiranja

Što ćete dobiti po završetku tečaja?   Naučit ćete HTML, CSS, Javascript, PHP, MySQL Steći ćete samostalnost u programiranju Dobit ćete gotovu aplikaciju, web stranicu i sve kodove Razumjet ćete procese izrade web stranica Lakše ćete pronaći informacije na drugim web stranicama   Zašto upisati baš našu edukaciju? Nudimo 365 dana mentoriranja po završetku tečaja. To znači da ćete nas moći kontaktirati bilo kada, doći kod nas u ured, nazvati nas, zatražiti video poziv i mi ćemo otkloniti bug ili vas jednostavno voditi tijekom cijelog procesa izrade kako biste na kraju imali gotovu aplikaciju. Konstantno proširujemo gradivo i učitavamo ga na našem webinaru kako biste mogli neograničeno puta gledati sadržaj i gradivo. Dajemo sve materijale i snimke predavanja neograničeno na korištenje. Radimo u malim skupinama, do 8 polaznika, kako bismo se svakome mogli maksimalno posvetiti. Dostupnost dvoje predavača odjednom s različitim pozadinama i znanjem kako bismo imali odgovor na svako vaše pitanje i nedoumicu.   Način održavanja i cijene Tečaj je moguće pohađati uživo i online. Adresa održavanja uživo je Savska cesta 41, aneks Zagrepčanka, Zagreb. Za online nastavu koristimo Google Meet i aplikacije kao što su AnyDesk, TeamViewer, UltraViewer i druge kako bismo mogli što brže i efikasnije prepraviti kod i otkloniti bugg ukoliko do njega dođe.   Termini održavanja Edukacije se odvijaju utorkom i četvrtkom. Prva dva tjedna smo u terminu od 17:00 do 21:00, a kasnije od 17:00  do 19:30. Sveukupno 60 školskih sati s predavanjima uživo i webinarima.  

1.250,00 €

Poslovno programiranje

1.250,00 €

Postani programer - online

1.000,00 €

Web dizajn - online

300,00 €